The Dark Pictures Anthology: Man of Medan komt vandaag naar de Nintendo Switch

Bandai Namco Europe en Supermassive Games kondigen met trots aan dat The Dark Pictures Anthology: Man of Medan vandaag voor de Nintendo Switch verschijnt.

Na een huiverend eerste seizoen van de The Dark Pictures Anthology, komt het verhaal waar alles mee startte naar de Nintendo Switch. Spelers zullen op een huiveringwekkend en mysterieus avontuur kunnen trekken in Man of Medan, Supermassive Games’ debuut op Nintendo Switch.

In Man of Medan zetten vijf vrienden koers naar een duikvakantie, maar naarmate de dag vordert en er een storm opsteekt, verandert hun reis in iets veel sinisters en angstaanjagends.  Spelers kunnen het spookschip verkennen en het volledige verhaal en verder beleven met het uitgebreide speelbare hoofdstuk Flooded en de Curator’s Cut-modus die ook bij de lancering beschikbaar zijn.

Nieuwkomers en fans van de franchise kunnen de huiveringwekkende sfeer van Man of Medan alleen of met vrienden beleven, dankzij de ‘2 player shared story multiplayer’ en de offline couch co-op modus met maximaal 5 spelers.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com