The Crew Motorfest is vanaf nu verkrijgbaar

Vandaag heeft Ubisoft de lancering aangekondigd van The Crew Motorfest, de ultieme open wereld rij-ervaring! De game is nu verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One, in digitale en fysieke edities, en op Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store (alleen digitaal). Spelers kunnen de Ultimate Edition van het spel ook spelen met een Ubisoft+ abonnement, op Xbox, Amazon Luna en PC via Ubisoft Connect.
In The Crew Motorfest verkennen spelers het eiland O’ahu in Hawaï en nemen ze deel aan Motorfest, een altijd vernieuwd festival voor alle autoliefhebbers. In het hart van het evenement kunnen ze nieuwe perspectieven op de autocultuur ontdekken via een selectie van 15 thematische campagnes, genaamd Playlists. De Playlists, elk met hun eigen sfeer, muziek, doelen, gameplay en beloningen, dompelen spelers volledig onder in de beste autocultuuromgevingen en stellen ze in staat om de nalatenschap van iconische merken te verkennen of verschillende rijstijlen onder de knie te krijgen: van underground straatracen in de Made in Japan Playlist tot Amerikaanse Muscle Cars, off-road, openwielracen, driften en nog veel meer! Elektrische supercars hebben hun eigen Playlist, die draait om directe rauwe kracht en energiebeheer… en vintage klassiekers hebben er ook een, met compleet andere gameplay-instellingen, waarbij GPS en rijhulp worden verwijderd om het gevoel van legendarische voertuigen uit het verleden terug te brengen. En autocultuur draait niet alleen om auto’s, maar ook om mensen. Om spelers zoveel mogelijk verschillende ervaringen te laten beleven, hebben enkele van de grootste namen uit de autoliefhebberswereld een directe bijdrage geleverd aan The Crew Motorfest, waaronder professionele coureurs, tuners en contentmakers. Deze talenten zijn bij de lancering direct te zien in verschillende Playlists:

  • Rule the Streets, met het populaire Amerikaanse netwerk Donut Media dat de populairste auto’s op de proef stelt in de kenmerkende uitdagingen van James Pumphrey.
  • Dream Cars, met de wereldberoemde autoliefhebber Supercar Blondie (Alexandra Hirschi), die een door haar samengestelde selectie van de meest unieke en innovatieve conceptauto’s brengt die ooit op de weg zijn gezien.
  • LBWK, immersing players in the vision of Wataru Kato, founder of the Japanese car shop Liberty Walk, and his passion for tuned and customized cars.

En dit is nog maar het begin: nieuwe Playlists en nieuwe ervaringen staan voor de deur! Elk bezoek aan Motorfest is een nieuwe kans om in een nieuw wekelijks thema te stappen, in nieuwe voertuigen te rijden en beloningen te winnen. Vanaf de lancering op 14 september richt Seizoen 1 de schijnwerpers op wat een iconische auto in verschillende delen van de wereld maakt: Amerika, Japan of Europa. En in december verwelkomt Seizoen 2 dan een van de bekendste merken in Car Entertainment: Hoonigan, die hun speciale projectvoertuigen naar de game brengt!

Het beste deel? Vanaf vandaag kunnen spelers The Crew Motorfest 5 uur lang gratis uitproberen op PlayStation, Xbox en PC, tot 17 september! Als ze hun avontuur willen voortzetten, worden alle vrijgespeelde items en progressies meegenomen bij aankoop van de game. Als je de game voor het einde van de gratis proefperiode koopt, profiteer je van de Early Adopter-aanbieding en speel je het Liberty Walk Pack vrij, inclusief de Toyota GR Supra 2021 LBWK Edition.

Voor The Crew 2-eigenaars die tijd en energie hebben gestoken in het opbouwen van hun perfecte voertuigencollectie, brengt The Crew Motorfest ook een functie die uniek is op de markt: de Collection Import, waarmee gewillige spelers het grootste deel van hun voertuigencollectie uit The Crew 2 gratis kunnen importeren naar The Crew Motorfest! De meeste voertuigen en vanities die je hebt gekocht of vrijgespeeld voor het einde van The Crew 2 Seizoen 8 kunnen worden geïmporteerd, en voertuigen en vanities uit Seizoen 9 die hiervoor in aanmerking komen worden op een later moment ook aan de functie toegevoegd. Voor spelers die liever met een nieuwe Motorfest-ervaring beginnen, is deze functie volledig optioneel en kan deze op elk moment worden geactiveerd.

De Gold en Ultimate Editions van The Crew Motorfest bevatten de Year 1 Pass op alle beschikbare platforms. Met de Year 1 Pass speel je geleidelijk tot 25 extra auto’s vrij, te beginnen met 3 auto’s vandaag als onderdeel van Season 1: de Dodge Charger SRT Hellcat Redeye Widebody (2023), Chevrolet Chevelle SS (1970) en BMW M4 Competition Coupe (2021). Spelers krijgen vervolgens elke maand 2 auto’s, tot het totaal van 25 auto’s over het hele jaar. Bovendien biedt de Ultimate Edition toegang tot het Ultimate Pack, dat veel exclusieve aanpassingsitems bevat voor de avatar en voertuigen van de speler en is inbegrepen bij Ubisoft+ abonnementen via Ubisoft Connect, Xbox en Amazon Luna.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password