The Crew 2 Season 2 Episode 1: The Agency nu gratis beschikbaar

The Agency, de eerste episode van seizoen 2 van The Crew 2, is nu gratis beschikbaar voor spelers op alle platformen. De update introduceert een nieuwe gamemodus, een gloednieuwe Motorpass, nieuwe voertuigen en meer.

Elk seizoen duurt vier maanden en bestaat uit twee opeenvolgende episodes van twee maanden. In deze nieuwe episode is Motorflix, een welgekende televisieproducent, bezig aan een nieuwe TV-serie. Spelers kruipen in de huid van een geheim agent en moeten hun aartsvijand The Shadow weerhouden van zijn kwaadaardige plannen. Ook introduceert de eerste episode de nieuwe gamemodus Stunt, waarin spelers binnen de tijd een bepaalde plek moeten bereiken terwijl ze zoveel mogelijk stunts uitvoeren om hun score te maximaliseren. Tevens brengt deze update nieuwe LIVE Summits én voor de eerste keer cabriolets naar de game, waaronder de Porsche 911 Speedster en de BMW Z4 M40i.

Tot slot introduceert The Agency een gloednieuwe Motorpass. Via deze pas krijgen spelers de kans om iedere episode, aan de hand van dagelijkse en seizoensgebonden missies, beloningen vrij te spelen. De Motorpass bevat zowel gratis als premium beloningen, waaronder exclusieve voertuigen zoals de Jaguar F-Type SVR Coupe Professional Edition 2017 of  de Jaguar E-Type Series 1 Roadster 1961.

 

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password