The Crew 2 Season 1 Episode 2: The Hunt morgen gratis beschikbaar

The Hunt, de tweede episode van seizoen 1 van The Crew 2, is vanaf morgen gratis beschikbaar voor spelers op alle platformen. De update introduceert nieuwe evenementen, een gloednieuwe Motorpass, nieuwe voertuigen en meer.

Elk seizoen duurt vier maanden en bestaat uit twee opeenvolgende episodes van twee maanden. In deze nieuwe episode zijn de slechteriken op de vlucht geslagen met de buit die ze hebben gestolen van Vault Corp, een private bank. Om ze te stoppen, moeten spelers hun rijvaardigheid off-road gebruiken in de stressvolle Rally Raid, Rally Cross Chase en enkele gloednieuwe PvE-evenementen. Daarnaast introduceert The Hunt een gloednieuwe Motorpass. Via deze pas krijgen spelers de kans om iedere episode, aan de hand van dagelijkse en seizoensgebonden missies, beloningen vrij te spelen. De Motorpass bevat zowel gratis als premium beloningen, waaronder exclusieve voertuigen.

In Episode 2: The Hunt krijgen spelers de kans om meer nieuwe voertuigen te ontgrendelen of aan te schaffen, waaronder de Ford F-150 SVT Raptor 0210 Enforcer Edition (Rally Raid). Tevens brengt de update nieuwe aanpassingsopties en gloednieuwe LIVE Summits met zich mee.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password