The Crew 2 Closed Beta van 31 mei tot en met 4 juni – Trailer

De Closed Beta van The Crew 2 vindt plaats vanaf 31 mei tot en met 4 juni op PlayStation 4, Xbox One en PC. Spelers kunnen zich vanaf nu inschrijven om kans te maken op toegang tot de beta via thecrewgame.com/beta. Vanaf 29 mei kunnen de geselecteerde Closed Beta spelers de game alvast pre-loaden op alle platformen.

Tijdens de Closed Beta ontdekken spelers voor de eerste keer het progressiesysteem tijdens races te land, ter zee en in de lucht doorheen een volledig herontworpen Amerika. Spelers kunnen hierbij deelnemen aan vier disciplines: Street Race, Rally Raid, Powerboat en Aerobatics. Om meer adrenaline-gedreven ervaringen te creëren, kunnen spelers de Fast-Fav feature gebruiken om onmiddelijk van voertuig te veranderen, afhankelijk van het type terrein dat men tegenkomt; een vliegtuig dat onder de San Francisco’s Golden Gate Bridge vliegt, kan meteen veranderen in een boot met de druk op een knop.

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Oprichter van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password