Test je krachten met gloednieuwe Raids, vandaag beschikbaar in Swords of Legends Online: The Firestone Legacy

Je hebt je een weg gebaand door het Firestone Graf der Dromen. Je hebt de Rottende Grot teruggesnoeid. Je hebt je een weg gebaand door het helse landschap van het Heavenly Gate Labyrinth. Nu is het tijd om je vaardigheden echt op de proef te stellen, want Gameforge onthult een gloednieuwe raid voor 10 tot 20 spelers, die vanaf vandaag te spelen is in de schitterende AAA MMORPG Swords of Legends Online! Vanaf vandaag zal de Langquan Bridge raid zijn poorten openen, met felle vijanden die klaar staan om een niet zo warm welkom te heten aan legendarische kampioenen die dapper genoeg zijn om de drempel over te steken.

De lange brug die het labyrint van de Hemelpoort met Langquan verbindt is werkelijk prachtig, als de fonkelende lichten van het firmament. De lange geschiedenis van oorlog tussen demonen en onsterfelijken heeft ertoe geleid dat de brug ontelbare keren is gebroken en herbouwd, en mensen met kwade bedoelingen blijven tot op de dag van vandaag pogingen doen om de brug over te steken naar het onsterfelijke rijk.

Maar de brug is veroverd door Haocang en Zhong Wuchi. Zij hebben hun demonen leger gepositioneerd om de Qin League te blokkeren, terwijl zij proberen door de muren heen te breken naar Langquan. Ben jij dapper genoeg om je over de brug te wagen? Bekijk de trailer hieronder om te zien wat je te wachten staat als je het durft te proberen!

Paiyun Guardian: Een mysterieuze stenen geest golem gebonden aan de brug als zijn frontlinie beschermer en onderhouder, de Paiyun Guardian is een formidabele kracht tegen indringers. De spirituele kern in het centrum van zijn massieve maar beweeglijke lichaam is een oneindige bron van kracht terwijl het zich concentreert op zijn ene missie: het beschermen en behouden van de Langquan Brug tegen elke prijs!

Blackstone Vernietiger: Meester Meijia wil het ultieme onstopbare leger creëren en doet alles om haar doel te bereiken. Na het ontdekken van de teksten over verboden “bottenmelttechnieken” die ze uit het Bloemenpaleis had geroofd, gebruikte ze haar nieuwe kennis om op haar eigen troepen te experimenteren. Gebruikmakend van deze technieken combineerde zij een beerdemon met de geest van de Blackstone om de ultieme krijger te creëren – de Blackstone Vernietiger. door de kracht van de geesten van het Langquan rijk te concentreren, werd de kracht van de Blackstone Vernietiger tot een onpeilbaar niveau opgevoerd, waardoor hij een niet te onderschatten vijand werd.

Blightbeast: Na Zhenren Nanxun’s verschijning in Taihua, werd het aanvallende demonenleger snel verslagen. Deze keer heeft Meijia een krachtig beest opgeroepen om hen te beschermen en tijd te winnen voor de invasie van Langquan. Het Blightbeast blokkeert de hoofdweg en geeft zijn vijanden geen kans. Alleen de meest onverschrokken en vastberaden krijgers kunnen erlangs.

Haocang: Haocang was een Mohist die overgelopen was uit de Vallei van de Honderd Grassen en heeft zich aangesloten bij Zhong Wuchi in zijn pogingen om de muur te doorbreken die leidt naar het Langquan rijk. De leden van de Qin Liga die hem achtervolgden om dit te voorkomen werden in Zhong Wuchi’s klauwen gelokt en als gevangenen meegenomen voor Haocang om op te experimenteren. Word jij zijn volgende slachtoffer?




De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password