Terug naar het avontuur met de Dungeons & Dragons Gold Box Classics op steam!

Maak je klaar voor een terugkeer naar de fantastische werelden van Dungeons & Dragons, want uitgever SNEG heeft een ware schat aan klassieke Gold Box RPG’s ontsloten op Steam.

Geliefde avonturentitels zoals Eye of the Beholder, Pool of Radiance, Curse of the Azure Bonds, Champions of Krynn, Shattered Lands, Strahd’s Possession, en meer zijn nu beschikbaar! En om het nog geweldiger te maken, zorgt SNEG ervoor dat de spellen gratis add-ons bevatten zoals digitale versies van de originele handleidingen, hintboeken, avonturier dagboeken, en meer!

Op technisch vlak hebben ze de spellen ook geupdate om gebruik te maken van een nieuwe game launcher, party transfer tools, en verbeterde DOSBox prestaties. SNEG werkt ook samen met de originele maker van de All-Seeing Eye en Gold Box Companion apps om de Gold Box spelervaring voor spelers te verbeteren. Deze apps automatiseren het in kaart brengen van kerkers, geven betere toegang tot journaals, maken het makkelijker om spreukenboeken te openen en nog veel meer!

Om de lancering van de Gold Box Classics te vieren, geeft SNEG ze 15% korting gedurende één week, eindigend op 5 april 2022, dus grijp ze ASAP en ga op verkenning!

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password