Terminal Velocity: Boosted Edition schiet volgende week zijn weg naar PC en Consoles.

Het is bijna tijd om terug te keren naar een sci-fi klassieker. Volgende week lanceert Terminal Velocity: Boosted Edition lanceert op PC en consoles, meer dan 25 jaar na de eerste release! Deze revitalisatie van het juweeltje uit 1995 lanceert op 14 maart en nodigt spelers uit om weer in hun vliegende kist te stappen en de definitieve versie van Terminal Velocity te beleven!

Terminal Velocity: Boosted Edition is het werk van de oorspronkelijke ontwikkelaar van de game, Terminal Reality (de makers van de BloodRayne-franchise, geleid door de voormalige hoofdontwikkelaar van Microsoft Flight Simulator) en bevat een cockpit aan upgrades en updates voor de oorspronkelijke game.

De 2023-titel heeft een grotere draw distance en verbeterde sky rendering, samen met moderne resolutieondersteuning voor het eerst in de geschiedenis van Terminal Velocity. Prestatiejagers zullen nog meer plezier beleven aan Terminal Velocity: Boosted Edition dankzij de toevoeging van prestaties en trofeeën, en de hele ervaring is voorzien van opnieuw ontworpen geluid dat het spel in overdrive brengt!

Terminal Velocity: Boosted Edition plaatst gevechten op de voorgrond. Dankzij de lage-traagheidsvluchtmechanismen waarmee spelers gemakkelijk kunnen overhellen, rollen en lussen op verraderlijke kaarten, en een eenvoudige besturingslay-out, worden ze direct in de actie gestort.

Ter ondersteuning in de strijd hebben ze toegang tot zeven vernietigende wapens en meerdere power-ups om dodelijke vijandelijke strijders in de lucht en op de grond te verslaan. Ze voelen de ultieme kracht van het vliegen als ze het luchtruim kiezen en door realistische omgevingen zweven en hun luchtvaardigheden op de proef stellen als ze door tientallen tunnels en ondergrondse grotten reizen. Alles draait om actie, snelheid en vernietiging!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password