Terminal Velocity: Boosted Edition nodigt je uit om terug te klimmen in de cockpit

Ziggurat Interactive – uitgever van multiplatform retro- en moderne games – kondigt vandaag aan dat hun 360-graden gevechtsvliegsimulator Terminal Velocity: Boosted Edition is nu beschikbaar voor pc en Nintendo Switch, en komt binnenkort naar Xbox en PlayStation.

Oorspronkelijk ontwikkeld in 1995 door Terminal Reality (de makers van de BloodRayne franchise, geleid door de voormalige hoofdontwikkelaar van Microsoft Flight Simulator), en gepubliceerd door 3D Realms (Duke Nukem), werd Terminal Velocity kritisch geprezen om zijn opwindende, snelle actie gameplay en cutting-edge graphics. Terminal Velocity is bijgewerkt voor moderne platforms: Boosted Edition bevat soepelere gameplay, schonere graphics, een snelle framerate en verbeterd geluid, evenals prestaties en trofeeën – een primeur voor het spel!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password