Tentacular wurmt zich op Meta Quest en SteamVR op 24 maart

Tentacular, een VR-game over een gigantisch maar goedhartig tentakelbeest dat zijn plaats in de wereld probeert uit te zoeken, wurmt zich op 24 maart een weg naar je hart voor Meta Quest en SteamVR.
Opgegroeid tussen de mensen op het bruisende en excentrieke eiland La Kalma, Tentacular belast spelers met het helpen van hun menselijke vrienden om een vreemde en krachtige energiebron te onderzoeken door actie-gebaseerde activiteiten en constructie puzzels, met behulp van niets anders dan hun logge aanhangsels.

Tem je titanische tentakels om je epische zoektocht te helpen, en speel elementen vrij voor je eigen speeltuin in de creatieve zandbakmodus als bonus!

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password