Tennis World Tour – Ontdek de bijzonder realistische Career-modus

Bigben en Breakpoint onthullen de Career-modus van Tennis World Tour in een nieuwe video met commentaar.

In de Career-modus van Tennis World Tour is het je voornaamste doel om met je gekozen personage de beste ter wereld te worden. Daarvoor moet je zowel je agenda als je vorm goed in de gaten houden. Deelnemen aan een oefenwedstrijd of een toernooi, trainen of rusten – je keuzes zijn van groot belang voor je carrière. Als je te veel wedstrijden achter elkaar speelt, of onophoudelijk rond de planeet reist, zal de vermoeidheid toeslaan, gaan je prestaties achteruit en vergroot de kans om blessures op te lopen.

De beste strategie? Vind de juiste balans en win toernooien om credits te verdienen. Daarmee kun je personeel aannemen, uitrusting kopen en de entreekosten betalen voor de grotere toernooien.

Zodra je de top hebt bereikt, moet je vechten om daar te blijven. Dat doe je door specifieke doelen te bereiken: win vier Grand Slams, blijf een seizoen lang ongeslagen… er staan je tal van uitdagingen te wachten.

De Career-modus van Tennis World Tour is een unieke en complete spelvariant die je op zeer realistische wijze de carrière van een professionele tennisspeler laat beleven!

Tennis World Tour is vanaf 22 mei verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password