Telltale ontwikkelaars richten nieuwe studio op

Vier voormalige Telltale ontwikkelaars hebben samen AdHoc Studio opgericht. Drie van de ontwikkelaars vertrokken begin 2017 bij Telltale om bij Ubisoft aan een nog onaangekondigd project te werken. Michael Choung, CEO van de nieuwe studio, vertrok in 2016 al bij Telltale en werkte bij Night School Studio. Nu zijn de vier dus weer samen onder een nieuwe studio.

AdHoc Studio wil de focus van Telltale op verhaalgedreven adventure games verder zetten, al wil men dat blijkbaar wel doen op een manier die aansluit bij de wijze waarop we de dag van vandaag media consumeren. Daarvoor wordt verwezen naar zaken als Netflix en andere streaming diensten, die media erg toegankelijk maken. Concreet zou AdHoc Studio zich focussen op het creëren van interactieve ervaringen met echte acteurs.

Dennis
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password