Tekken Revolution verliest ondersteuning in maart 2017

De Free-To-Play game Tekken Revolution voor de PlayStation 3 is volgens een in-game bericht vanaf 21 maart 2017 niet meer speelbaar. Vanaf 21 januari 2017 wordt de game en alle bijbehorende Downloadable Content uit de PlayStation Store verwijderd.

Tekken Revolution verscheen in juni 2013 gratis in de PlayStation Store. De game is een sterk aangepaste versie van Tekken Tag Tournament 2 zonder het Tag element, maar wel met eigen mechanieken zoals Critical Arts en Special Arts. Deze mechanieken vormden uiteindelijk de basis voor Power Crushes in Tekken 7. Tekken Revolution leunde als gratis game sterk op Downloadable Content in de vorm van alternatieve hit effects en costumes. Volgens Michael Murray van het ontwikkelingsteam achter de Tekken serie heeft de datum van 21 maart 2017 niets te maken met de uiteindelijke releasedatum van de consoleversie van Tekken 7. Na 21 maart 2017 kan je trouwens ook geen gebruik meer maken van de Tekken Revolution-exclusive character Eliza.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password