Tekken 7 krijgt een online toernooi mode

Tekken 7 krijgt online behalve de standaard Ranked Match en Player Match ook de beschikking over een toernooi mode. Deze nieuwe mode zal beschikbaar zijn voor alle consoleversies inclusief Steam.

Via “Tournament” in het online menu kan je zoeken naar toernooien, een toernooi aanmaken of meedoen aan een willekeurig toernooi. Toernooien kunnen door de host worden voorzien van een wachtwoord waarmee je controle krijgt over wie er aan een toernooi mee kan doen. Een tekstchat is beschikbaar voor de niet-spelende deelnemers van een toernooi. Via de toernooien kunnen spelers een hoeveelheid in-game Fight Money verdienen evenals bonussen in de vorm van “treasure chests”.

De toernooi mode is beperkt tot maximaal 8 spelers en bevat alle standaard features van een toernooi inclusief de keus voor een Single Elimination bracket of een Double Elimination bracket.

 

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password