Tekken 7 – DLC3: Noctis Lucis Caelum Pack nu verkrijgbaar

Noctis Lucis Caelum is vanaf vandaag een speelbaar personage in Tekken 7 dankzij de Noctis Lucis Caelum Pack. Met zijn Engine Blade is Noctis klaar om het gevecht aan te gaan met onder meer Yoshimitsu, Devil Jin, Jack 7 en andere TEKKEN 7-vechters. Noctis Lucis Caelum kan je ook gebruiken in DLC1’s nieuwe mode, “Ultimate TEKKEN BOWL.”

Tekken 7 krijgt ook een update dankzij de 1.12 patch die verschillende verbeteringen introduceert, alsook online matching functionaliteiten op PlayStation 4, Xbox One en pc (die ook ondersteuning biedt voor NVIDIA ShadowPlay Highlights™). Highlight scenes worden automatisch opgenomen bij het behalen van bepaalde condities tijdens Versus Battles, Ranked Match, Player Match en in de Tournament-mode.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password