Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge scoort release datum met Casey Jones als speelbaar personage

Uitgever Dotemu en ontwikkelaar Tribute Games hebben vandaag, in samenwerking met Nickelodeon, aangekondigd dat Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge ontketent ninjutsu in een gloednieuwe strijd tegen de Foot Clan op 16 juni op pc, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One en Game Pass. Vanaf vandaag kunnen fans 10% korting krijgen door de game te pre-orderen in de Nintendo eShop en de Microsoft Store voor de lancering op 16 juni; de korting zal de komende dagen ook beschikbaar zijn in de PlayStation Store en op Steam.

Een gloednieuwe trailer met het langverwachte speelbare personage Casey Jones, de pittige bondgenoot van de Turtles die vastbesloten is om de straten van New York City schoon te vegen, is tijdens Summer Game Fest op het podium getoond. Casey’s balans van bereik, snelheid en kracht maakt hem een formidabele allround bedreiging als hij door flanken van Foot Clan soldaten slingert met zijn kenmerkende hockeystick. Casey Jones is een vrij te spelen personage.

Kijk hoe Casey het opneemt tegen de Foot Clan:
De kondiging onthulde ook de eerste blik op Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge’s multiplayer voor 6 spelers. In Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge’s vijandelijke groepen schalen in grootte op basis van het aantal spelers, waardoor 6-player multiplayer een volledig intense krachtmeting tegen Shredder’s minions wordt. Vrienden op dezelfde bank zetten is niet de enige manier om samen te spelen; online multiplayer voor 2-6 spelers is bevestigd, met helden die op elk moment in en uit het spel kunnen stappen.

“De kinderdroom van Dotemu en Tribute Games die uiteindelijk TMNT: Shredder’s Revenge is geworden, is bijna 30 jaar geleden ontstaan, en over een paar dagen nodigen we fans uit om terug te keren naar het TMNT beat-em-up erfgoed om te knallen in een gloednieuwe game,” zegt Cyrille Imbert, CEO van Dotemu. “Dit alles voelt echt surrealistisch aan.”

“Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge voegt elementen van de klassieke tekenfilm, games en speelgoed samen tot een ultieme viering van een cast van geliefde helden,” zegt Tribute Games mede-oprichter Jean-Francois Major. “Deze game is zowel een eerbetoon aan een ongelooflijk tijdperk van TMNT als aan de spectaculaire community die deze fase van de serie actief heeft gehouden door hun liefde voor klassieke TMNT.”

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge sluit zich aan bij twee retro gaming experts: Dotemu, de ontwikkelaar en uitgever die bekend staat om zowel trouwe ports als onberispelijke remakes en voortzettingen van geliefde gamereeksen, waaronder Streets of Rage 4, de smash hit genomineerd voor Best Action game bij The Game Awards 2020, evenals het opwindend competitieve Windjammers 2 en het zeer geprezen Wonder Boy: The Dragon’s Trap; en Tribute Games, de studio achter originele IP’s met retro-thema, waaronder Panzer Paladin, Flinthook en Mercenary Kings, die de geest van klassieke games belichamen in nieuwe ervaringen. Tribute Games is de thuisbasis van het belangrijkste talent achter de bejubelde Scott Pilgrim vs. The World: The Game beat-em-up en de Teenage Mutant Ninja Turtles-game die in 2007 voor de Game Boy Advance uitkwam.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password