Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge nu verkrijgbaar

De retro-meesters bij uitgever Dotemu en brawler-experts bij ontwikkelaar Tribute Games brengen vandaag, in samenwerking met Nickelodeon, de shell-kicking Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge uit op pc, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en Game Pass. Met co-op voor zes spelers met alle vier de Turtles en het speelbare vechtdebuut van ninjutsu-expert Master Splinter, hockeystick-zwaaiende held Casey Jones en vurige veldreporter April O’Neil, kunnen fans vanaf vandaag voor 24,99 EUR in het spel springen en de strijd aangaan met de Foot Clan. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge serveert de komende week 10 procent korting aan pizzastrijders op Nintendo Switch en Xbox, de komende twee weken op PlayStation*, en de komende drie weken via Steam.
Een bizarre en adembenemende trailer viert de lancering van de game vandaag en laat zien hoe krachtig de schildpadden zijn. Bekijk de geweldige kaart van de verhaalstand, epische beelden uit de game, waaronder twee nooit eerder vertoonde levels en de terugkeer van Dimension X, het spookachtige thuis van de kwaadaardige Krang en de Utrom.

Fans kunnen ook de ongelofelijke originele soundtrack van de game beluisteren, gecomponeerd door Tee Lopes (Streets of Rage 4: Mr. X Nightmare, Sonic Mania), met een compleet originele banger geschreven en uitgevoerd door Ghostface Killah en Raekwon, “We Ain’t Came To Lose.” Download of stream de OST op Apple Music, Spotify of YouTube.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge haalt zijn inspiratie uit de klassieke turtle brawlers uit de jaren tachtig en voert spelers terug naar de hoogtijdagen van de klassieke speelhallen met oogstrelende full color pixel art graphics en mengt deze met superfrisse gameplay-mechanics. Kick shell in een radicaal nieuwe story mode door New York City, en meester van elke speler unieke vaardigheden en combo’s die elke run maken door het spel geheel uniek. Van confrontaties met beruchte rivalen als Bebop en Rocksteady tot de terugkeer naar kenmerkende locaties als Dimension X, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge is een groots eerbetoon aan de klassieke TMNT beat-em-ups met zijn eigen moderne snufjes.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password