Teddy Roosevelt komt naar World Championship Boxing Manager 2 in januari

Wist je dat er vroeger een soort “vechtclub” in het Witte Huis was, onder leiding van een bekende Amerikaanse president? In de nieuwste “Rulers of the Ring” van vandaag vertelt Ziggurat Interactive je alles over Theodore “Teddy” Roosevelt, zijn liefde voor boksen en zijn gewoonte om bezoekers van het Witte Huis uit te dagen. Teddy is ook een van de boksers die je zult tegenkomen in Ziggurat’s aankomende sportmanagementsimulatie, World Championship Boxing Manager 2 – die op 17 januari 2023 naar de PC komt!

President Theodore Roosevelt was een boksfan, lang voordat hij in het Witte Huis zat. Roosevelt was lid van de boks- en worstelclubs van Harvard, en hoewel hij in geen van beide de titel “kampioen” behaalde, genoot hij toch van beide sporten en bleef hij boksen nadat hij de school had verlaten. Helaas zou zijn liefde voor het uitdagen van mensen om tegen hem te boksen in het Witte Huis het einde van zijn carrière betekenen – als artillerieofficier van het Amerikaanse leger deelde kapitein Daniel T. Meade de klap uit die het linker netvlies van Roosevelt losmaakte, waardoor hij blind werd aan dat oog en zich moest terugtrekken uit de sport. Roosevelt zei hierover: “…het zicht is sindsdien zwak geweest… Daarom vond ik het beter te erkennen dat ik een bejaarde man was geworden en met boksen moest stoppen.” Hoewel dat het einde was van zijn boksverhaal, kun je de bokspresident tegenkomen in World Boxing Championship Manager 2!

World Championship Boxing Manager 2 komt op 17 januari 2023 beschikbaar voor de pc via Steam, met plannen voor lancering op consoles op een later tijdstip.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password