Techland onthult details over Jack personageklasse en video voor Torment: Tides of Numenera

Techland onthult met veel plezier details over Jack, de derde nieuwe personageklasse die debuteert in Torment: Tides of Numenera.

Jack is scherp van geest, sluw en heeft charme, maar is niet beperkt tot een enkele vaardigheid of tactiek, waardoor hij in wezen een manusje-van-alles is. Spelers die werkelijk interactie willen met de omgeving en de bewoners van de wereld, hoeven niet meer verder te zoeken. De Jack heeft de meest uiteenlopende vaardigheden die verder ontwikkeld kunnen worden en kan een beroep doen op een arsenaal aan handigheden om een gevecht te voorkomen.

Torment: Tides of Numenera is een epische role-playing game die speelt in de verbluffende science-fantasy wereld van Monte Cook, een miljard jaar in de toekomst. Tides of Numenera biedt een mix van verkenning en innovatieve, turn-based combat voor een unieke ervaring die qua thematiek voortborduurt op het veelgeprezen Planescape Torment.

Torment: Tides of Numenera komt in 2017 beschikbaar voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password