Team Xbox verwelkomt Bethesda officieel

Xbox’s Phil Spencer op Xbox Wire aangekondigd dat Xbox de overname van ZeniMax Media, het moederbedrijf van Bethesda Softworks, heeft voltooid. Xbox verwelkomt acht ongelooflijk getalenteerde development studio’s, waaronder Bethesda Game Studios, id Software, ZeniMax Online Studios, Arkane, MachineGames, Tango Gameworks, Alpha Dog en Roundhouse Studios – en hun gepassioneerde player communities – bij de Xbox-familie.

We zullen later dit jaar meer vertellen over de toekomst voor onze teams en in de tussentijd, om dit speciale moment goed te vieren, zullen we later deze week meer Bethesda-games naar Xbox Game Pass brengen.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password