Team-based shooter Caliber komt op 12 april wereldwijd uit

1C Game Studios bevestigt officieel de internationale releasedatum voor zijn free-to-play team-based shooter Caliber. De game komt op 12 april 2023 beschikbaar op Steam.

Samen met de releasedatum heeft 1C Game Studios de ontwikkelingsroadmap voor 2023 gepubliceerd. Belangrijke game-updates voor Q2 en Q3 zijn nieuwe operatorverzameling, nieuwe kaarten en verhaalmissies samen met 3D-scopes, nieuwe oorlogstheaters en nieuwe spelmodi. Een van de belangrijkste toevoegingen aan het spel zal de introductie zijn van Batalhão de Operações Policiais Especiais (BOPE) squad – een speciale politie-eenheid van de militaire politie van de staat Rio de Janeiro (PMERJ) in Brazilië.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com