Tchia is nu verkrijgbaar – begin vandaag aan een reis geïnspireerd op Nieuw-Caledonië

Ontwikkelaar Awaceb en uitgever Kepler Interactive zijn vandaag verheugd om je met Tchia te lanceren in een mystieke, oprechte liefdesbrief aan Nieuw-Caledonië. Het charmante Soul-Jumping avontuur is nu verkrijgbaar voor € 29,99 op PlayStation 5, PlayStation 4 en PC via de Epic Games Store.

Tchia is een zonovergoten zandbak die spelers uitnodigt om te klimmen, glijden, zwemmen en varen in een prachtige open wereld die is geïnspireerd op Nieuw-Caledonië – het thuisland van de medeoprichters van Awaceb. Tijdens hun grote avontuur komt Tchia, de heldin van het spel, in hachelijke omstandigheden terecht. Haar vader is ontvoerd door Meavora, de tirannieke heerser van de archipel, en haar huis is binnengevallen door de Maano, de hordes angstaanjagende stoffen vijanden die hun heerschappij volgen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com