Tankstation Simulator neemt een vlucht met Airstrip DLC, nu beschikbaar op Steam

Gas Station Simulator, het managementspel van ontwikkelaar en uitgever DRAGO entertainment, breidt uit naar de luchtvaart met de lancering van de “Airstrip” downloadbare content vandaag op Steam. De DLC tilt de basisgame naar grotere hoogten door nieuwe luchtvaartthema’s en content te introduceren.

Een tankstation runnen klinkt eenvoudig, maar wat voor uitdagingen ontstaan er als je een tankstation voor vliegtuigen moet runnen? Breid de diensten van het tankstation uit door een vervallen schuur en landingsbaan om te bouwen tot een hub voor piloten. De Airstrip DLC bevat vliegtuigen uit meer dan 16 landen, 50+ nieuwe producten om de winkelrekken gevuld te houden en een schat aan decoraties, gebouwupgrades en meer.

Gebruik Towy, een nieuw voertuig, om vliegtuigen te slepen die een lift nodig hebben. Praat met Joe, een vriendelijke piloot die als gids dient tijdens de Airstrip DLC-campagne en upgrade de schuur van het station met meer dan een dozijn nuttige upgrades waarmee je nieuwe diensten en opties vrijspeelt. Pas de landingsbaan aan met stijlvolle decoraties en zoek zeven nieuwe oriëntatiepunten om de visuele aantrekkingskracht verder te verbeteren.

Pak nieuwe minigames en mechanieken aan die in de DLC zijn geïntroduceerd, zoals reparaties met duct tape en het afhandelen van luchthavens. Leid vliegtuigen door het luchtruim, ruil goederen met andere piloten en tank vliegtuigen voordat ze vertrekken voor hun volgende vlucht. De Airstrip DLC introduceert nieuwe uitdagingen en gameplaymogelijkheden voor fans van Gas Station Simulator met behoud van de kenmerkende stijl en meeslepende systemen van de serie.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password