Tales from the Borderlands komt op 24 maart naar Nintendo Switch

Tijdens de Nintendo Direct afgelopen woensdagavond hebben 2K en Nintendo aangekondigd dat de bekroonde avonturengame Tales from the Borderlands op 24 maart 2021 voor het eerst op de Nintendo Switch zal verschijnen. Alle vijf originele episodes worden samenvoegt en uitgebracht in één pakket.

Daarnaast is de 2K <3 Switch Winter Sale van start gegaan met coole digitale aanbiedingen voor drie van 2K’s beste games. Voor beperkte tijd kun je genieten van 50% korting op digitale edities van Borderlands Legendary Collection en BioShock: The Collection, maar ook van 60% korting op digitale edities van XCOM2. De 2K <3 Switch Winter Sale loopt van 18 tot en met 28 februari 2021.

En voor het geval je het hebt gemist, Tales from the Borderlands is al teruggekeerd in verscheidene digitale schappen! De re-release versie, die alle vijf originele episodes samenvoegt in één pakket, is vanaf nu beschikbaar op Xbox One, PlayStation 4 en pc via Steam en de Epic Games Store. Via backwards compatibility kun je de game ook spelen op jouw Xbox Series X|S of PlayStation 5.

Oorspronkelijk uitgebracht tussen november 2014 en oktober 2015 als een serie van vijf afleveringen, biedt Tales from the Borderlands een op keuzes gebaseerde, verhalende avonturengame die plaatsvindt tussen de gebeurtenissen van Borderlands 2 en Borderlands 3. Ervaar dit geliefde verhaal vanuit het perspectief van twee protagonisten die een onwaarschijnlijke samenwerking aangaan wanneer zij proberen een berg geld te bemachtigen waarvan ze beiden geloven dat die hun toebehoort.

Fiona is een full-time con-artist die een plan heeft ontworpen om een fortuin te verdienen door een neppe Vault Key te verkopen. Rhys – die je waarschijnlijk al kent uit Borderlands 3 als de CEO van Atlas Corporation – is een ambitieuze werknemer bij Hyperion die de recentelijk gestorven Handsome Jack verafgoodt en op zoek is naar een Vault Key. De deal die ze sluiten gaat mis op punten zoals alleen kan gebeuren in de Borderlands waarbij allerlei chaos wordt veroorzaakt. Hoe de rest van het verhaal verloopt is aan jou en is afhankelijk van de keuzes die je maakt tijdens de explosieve scènes en conversaties met bekende personages zoals Moxxi, Zer0, Marcus en Claptrap.

Tales from the Borderlands is een belangrijk hoofdstuk binnen de Borderlands-franchise dus als je deze chaotische en emotionele reis nog niet hebt gemaakt, dan is nu je uitgelezen kans. Deze re-release bevat alle vijf originele episodes in één pakket:

  • Episode 1 – Zer0 Sum
  • Episode 2 – Atlas Mugged
  • Episode 3 – Catch a Ride
  • Episode 4 – Escape Plan Bravo
  • Episode 5 – The Vault of the Traveler

Hoewel het niet mogelijk is episodes apart aan te schaffen, hoef je ook niet te wachten tot iedere volgende episode uitkomt. Wanneer je een bestaande safe file hebt kun je op hetzelfde platform verdergaan waar je was gebleven. Overzettingen van cross-generation saves binnen dezelfde console familie wordt ondersteunt voor de nieuwe Xbox Series X|S- en PlayStation 5-consoles.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password