Tales from the Borderlands is nu beschikbaar voor Nintendo Switch voor een speciale introductieprijs

De kritisch beoordeelde avonturengame is vanaf nu voor het eerst beschikbaar voor Nintendo Switch

In opvolging van de re-release op consoles en pc vorige maand, kondigen we vol vreugde aan dat de bekroonde avonturengame Tales from the Borderlands nu ook verkrijgbaar is voor Nintendo Switch. Spelers kunnen de game voor Nintendo Switch tijdelijk aanschaffen voor een speciale introductieprijs van € 19,99. De geüpdatet Tales from the Borderlands launch trailer kun je hieronder bekijken.

Oorspronkelijk uitgebracht tussen november 2014 en oktober 2015 als een serie van vijf afleveringen, biedt Tales from the Borderlands een op keuzes gebaseerde, verhalende avonturengame die plaatsvindt tussen de gebeurtenissen van Borderlands 2 en Borderlands 3. Ervaar dit geliefde verhaal vanuit het perspectief van twee protagonisten die een onwaarschijnlijke samenwerking aangaan wanneer zij proberen een berg geld te bemachtigen waarvan ze beiden geloven dat die hun toebehoort.

Fiona is een full-time con-artist die een plan heeft ontworpen om een fortuin te verdienen door een neppe Vault Key te verkopen. Rhys – die je waarschijnlijk al kent uit Borderlands 3 als de CEO van Atlas Corporation – is een ambitieuze werknemer bij Hyperion die de recentelijk gestorven Handsome Jack verafgoodt en op zoek is naar een Vault Key. De deal die ze sluiten gaat mis op punten zoals alleen kan gebeuren in de Borderlands waarbij allerlei chaos wordt veroorzaakt. Hoe de rest van het verhaal verloopt is aan jou en is afhankelijk van de keuzes die je maakt tijdens de explosieve scènes en conversaties met bekende personages zoals Moxxi, Zer0, Marcus en Claptrap.

Tales from the Borderlands is een belangrijk hoofdstuk binnen de Borderlands-franchise dus als je deze chaotische en emotionele reis nog niet hebt gemaakt, dan is nu je uitgelezen kans. Deze re-release bevat alle vijf originele episodes in één pakket:

  • Episode 1 – Zer0 Sum
  • Episode 2 – Atlas Mugged
  • Episode 3 – Catch a Ride
  • Episode 4 – Escape Plan Bravo
  • Episode 5 – The Vault of the Traveler

Of je nu voor het eerst kennismaakt met Tales from the Borderlands of dat je Rhys en Fiona opnieuw wilt helpen om wat onafgeronde zaken af te maken, we hopen dat je geniet van dit onvergetelijke avontuur.

 

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password