Tactische Card Battler Floppy Knights zet helden in op Game Pass Q2 2022

Floppy Knights, de turn-based strategy deck-builder met een jonge uitvindster en haar robot-arm bestie, redt de dag op Xbox en PC Game Pass in Q2 2022, zoals vandaag onthuld op de /twitchgaming en ID@Xbox Showcase. Ontwikkelaar Rose City Games brengt de titel gelijktijdig naar Xbox One, Xbox Series X|S (via backwards compatibility), en Steam voor PC en Mac.

Ga op avontuur als de briljante programmeur Phoebe en haar slimme, vertrouwde robot-arm-en haar eigen uitvinding-Carlton. Experimenteer met de machtige Floppy Knights, floppy disks omgetoverd tot tastbare projecties van planten, monsters en andere verzamelbare strijdwezens, voordat je meedoet aan de jaarlijkse Gadget Cup om de geldprijs voor de winnaar in de wacht te slepen. Help mensen in nood, verdien snel geld en zorg dat Phoebe’s ouders haar niet langer vragen om “echt” werk te vinden door klusjes te doen in de stad.

Voer beurtelings tactische gevechten met een deck vol creaties van Phoebe, zoals Succulent Kickers, skateboardende geesten en de angstaanjagende Big Mad. Beheers de hoofddoelen om naar het volgende level te gaan, terwijl je secundaire missies voltooit om BigCoins te winnen en nieuwe kaarten te maken. Upgrade kaarten tijdens gevechten om ze sterkere aanvallen te geven en breid het kaartspel uit door nieuwe kaarten vrij te spelen in Phoebe’s werkplaats.

Word een lokale held door gewassen te redden van uitgehongerde Goblin Grunts, een Ogre te redden die vastzit aan de voet van een actieve vulkaan, en te voorkomen dat de wetenschapsbeurs wordt uitgesteld. Maak een deck dat sterk genoeg is om de strijd aan te gaan met slechte Onruststokers, monsterlijke BeheMotten en kleverige slijmen. Neem het op tegen Alex, Phoebe’s aartsvijand en grote na-aper, terwijl ze haar bij elke beurt probeert af te schudden met haar eigen snauwerige robot metgezel Snarlton.

Bouw je Plant-, Monster- en Hooligan-decks door nieuwe kaartcategorieën vrij te spelen. Planten zoals commandant Vera zijn vriendelijk en helpen bij het herstellen van de gezondheid van eenheden met zonnebaden boosts. Gemene monsters zoals Jessica en de Quiver Kid zijn geweldige offensieve kaarten die geweldige schadecombo’s kunnen maken met extra aanvallen of sterkere klappen ten koste van zichzelf toegebrachte schade. Ondertussen hebben stiekeme hooligans altijd wel een buff-kaart in de mouw. Tienergeesten zijn misschien schattig, maar met de juiste kaart kunnen ze alle omringende vijanden in één keer raken en ze een paar plaatsen terugslaan.

Geniet van het grillige, ontspannen kaartbouwplezier onder regie van Marlowe Dobbe (Dicey Dungeons). Voel de hitte van elke clash met retro, upbeat tunes gecomponeerd door Grahm Nesbitt (Garden Story, Goodbye Doggy), die de passie achter elke berekende zet aanwakkeren.

Floppy Knights debuteert op Xbox One, Xbox Series X|S (via backwards compatibility), Xbox en PC Game Pass, en Steam voor Windows- en Mac-gebruikers in Q2 2022 Het zal de Engelse taal ondersteunen. De soundtrack van het spel is nu te koop en te streamen via Bandcamp.De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password