Tactical RPG Redemption Reapers Advances onto PlayStation 5, Adds New Game Plus

Redemption Reapers, de duistere fantasy tactische RPG ontwikkeld door Adglobe en uitgegeven door Binary Haze Interactive (ENDER LILIES: Quietus of the Knights), komt uit de schaduw op de PlayStation 5 met de nieuwste 1.4.0 update.

Neem het op tegen een geavanceerd Mort-leger en bedenk nieuwe strategieën in het speltype New Game+. Voer het bevel over een ervaren Brigade met wapens, vaardigheden en capaciteiten die je hebt overgenomen uit een eerdere speelronde, en neem het op tegen geavanceerde vijanden die nog meer opleveren.

Plan gevechten op leven en dood met een verfijnde precisie. Leid de Ashen Hawk Brigade naar de overwinning met ingrijpende aanpassingen aan de balans van helden, vijanden, duurzaamheid van wapens en vaardigheden. De onlangs toegevoegde opties voor 2K- en 4K-resolutie bieden een kristalhelder beeld van het slagveld.

Haal de strijd uit de oorlogsellende in de gloednieuwe Easy Mode. Perfect voor liefhebbers van het verhaal, geef de Brigade de overhand door de moeilijkheidsgraad te verlagen. Beleef de epische verhaallijn zonder dat moeilijk te verslaan vijanden de voortgang belemmeren.

 

Overwin bijna onmogelijke kansen als de vijfkoppige Ashen Hawk Brigade het opneemt tegen legioenen van het meedogenloze Mort-leger. Maak gebruik van zorgvuldig geplande aanvallen, verrassingsaanvallen en teamsynergieën om de brute kracht van het kwaad te slim af te zijn in tactische gevechten om de beurt op isometrische 3D-kaarten.

Strategiseer elke beweging in door oorlog verscheurde dorpen, kastelen en sneeuwvelden om de meedogenloze Mort te flankeren. Beheers afstands-, melee- en stealth-aanvallen en gebruik speciale vaardigheden om de restanten van de mensheid te redden.

Ontrafel de achtergrondverhalen van medestrijders in volledig ingesproken cutscenes en cinematics, en wees getuige van een origineel verhaal gecreëerd door regisseur Hiroyuki Kobayashi (Producer – ENDER LILIES: Quietus of the Knights) samen met veteranen uit de AAA-industrie, waaronder tactische RPG-veteraan Masayuki Horikawa (Series Director – Fire Emblem, Planning – Kingdom Hearts III), Tomokazu Fukushima (Scenario – Metal Gear Solid, Freedom Wars), Rei Kondoh (Muziek – Bayonetta Series, Fire Emblem Series), en character design door Yoko Tsukamoto.

Redemption Reapers is nu verkrijgbaar voor €49,99 op Steam voor PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc met Japanse, Engelse, Franse, Duitse, Italiaanse, Spaanse, Portugese, Russische, Chinese (vereenvoudigd & traditioneel) en Koreaanse taalondersteuning, en voice-overopties in het Engels en Japans.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com