System shock remake prikt releasedatum in 2020

Een remake van de klassieker “System shock” dat via Kickstarter wordt gerealiseerd heeft een releasedatum te pakken. De game moet in het eerste kwartaal van 2020 worden uitgebracht.

In een interview met Pc gamer legt Stephen Kick van Nightdive Studios uit dat het project een maand werd uitgesteld om de oorspronkelijke versie beter te leren kennen. “We zijn te ver afgedwaald van wat we beloofd hebben. We hebben geluisterd naar onze backers en beseffen dat het anders moet. Daarom zijn we ook van Unity naar de Unreal engine overgestapt.

Larry Kuperman legt daarnaast uit dat een vertraging niet altijd slecht nieuws hoeft te betekenen. “Zo krijgen de mensen die een verschillende visie hebben de kans om het oorspronkelijke concept te doorgronden. Het betekent niet dat de nieuwe interpretatie slecht zou zijn maar het zou niet tot zijn recht komen als volwaardige System shock-game.

Wordt dus ongetwijfeld vervolgd!

Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password