Swordship levert vandaag spannende Dodge’Em Up-actie op Consoles en PC

Thunderful en Digital Kingdom kondigen met trots aan dat Swordship vandaag naar de PlayStation, Nintendo Switch en pc glijdt. De Xbox volgt morgenochtend. De unieke dodge ‘em up-gameplay gooit de schakelaar om van traditionele arcade shooters, waarbij je de aanvallen van je vijanden tegen ze gebruikt en handig om hun vuur heen weeft om ze te misleiden en elkaar uit te schakelen. Het spel is verkrijgbaar voor €19,99 op alle platforms; het is ook geverifieerd voor Steam Deck.

Kies uit een aantal Swordship-varianten, elk met zijn eigen unieke actieve kracht, die de mogelijkheid bieden om te experimenteren met verschillende benaderingen om uitdagende en gevaarlijke levels te overwinnen. Spelers kunnen verder experimenteren met hun speelstijl door te kiezen tussen alles op het spel zetten en gestolen containers opsparen voor enorme scoreverhogingen, of op veilig spelen voor passieve upgrades en extra schepen.

Swordship speelt zich af in een meedogenloze post-apocalyptische wereld waar de gevolgen van de opwarming van de aarde het overgrote deel van de mensheid heeft gedwongen zijn toevlucht te zoeken in drie gigantische onderwatersteden. De megasteden wisselen elke dag miljoenen containers vol met goederen uit, terwijl de buitenstaanders bij elkaar schrapen wat ze kunnen om te overleven. Jij speelt als een van de weinige inwoners die bereid zijn om die kostbare containers te stelen om vitale voorraden te leveren aan degenen die naar buiten zijn verbannen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password