Swordship brengt unieke Dodge’Em Up actie naar PC & Consoles in september

Thunderful en Digital Kingdom kondigen met trots aan dat hun langverwachte dodge’em up, Swordship, in september zijn weg naar PlayStation, Xbox, Switch en PC zal vinden. Een nieuwe release window trailer voor de spannende actie titel biedt spelers een blik op de innovatieve dodge-based gameplay haak van Swordship.
Swordship stelt de vraag: hoe zou een shoot’em up eruit zien als je het schieten zou verwijderen? Het antwoord is een intense ontwijkgame waarin alles draait om plaatsing. Terwijl je door een post-apocalyptische, door vijandige troepen achtervolgde aarde scheurt, moet je je een weg banen tussen vijanden en hun aanvallen door ze met listige en behendige bewegingen te verleiden elkaar uit te schakelen.
Swordship speelt zich af in een wereld waar de gevolgen van de opwarming van de aarde de overgrote meerderheid van de mensheid gedwongen hebben hun toevlucht te zoeken in drie gigantische onderwatersteden. Degenen die uit de steden zijn verdreven, overleven ternauwernood op het verbrande land. Ondertussen wisselen de megasteden elke dag miljoenen containers uit, volgeladen met goederen. Jij speelt als een van de weinige inwoners die bereid zijn om die kostbare containers te stelen en de verbannenen van levensbelang te voorzien.

Een ultrasnelle boot zonder lompe en zware wapens is een troef voor een smokkelaar die zijn gestolen goederen zo snel mogelijk van de ene plek naar de andere probeert te krijgen, maar maakt je kwetsbaar voor aanvallen. Daarom kunnen alleen de meest vaardige piloten overleven. Alleen door je bewegingssnelheid te gebruiken, de aanvallen van vijanden tegen hen te keren en de verschillende weersomstandigheden in de procedureel gegenereerde levels onder de knie te krijgen, kun je overleven.

Spelers kunnen kiezen uit een aantal verschillende Swordship-varianten die elk hun eigen unieke actieve kracht hebben, zodat ze kunnen experimenteren met verschillende benaderingen om de uitdagende levels van het spel te overwinnen. Spelers kunnen hun speelstijl verder aanpassen door een deel van hun gestolen buit te spenderen aan passieve upgrades die tijdens een run kunnen worden verzameld om de vaardigheden van hun schepen te verbeteren en ze een betere kans te geven om heelhuids door het spel te komen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password