Sword Art Online Last Recollection toont gameplay en nieuwe elementen van het verhaal

Sword Art Online Last Recollection de gloednieuwe titel van de Sword Art Online-serie, die op 6 oktober uitkomt op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc, toont in deze nieuwe trailer glimpen van de gevechtsgameplay en de sombere sfeer waarin het verhaal van de game zich afspeelt:
Alles lijkt somber en hopeloos voor Kirito en zijn vrienden, maar ze geven niet op! En deze trailer toont de Vuurgodin Ignia en de Windgodin Aeria, respectievelijk belichaamd door Lisbeth en Silica, die zich bij de Godinnen Stacia, Solus en Terraria voegen in de strijd tegen Vecta, de God van de Duisternis.

De gevechten worden intenser dan ooit door samenwerking: spelers kunnen hun teamleden het commando geven om aan te vallen, te ontwijken, een speciale vaardigheid te gebruiken, geen rust te laten en de vijand te omsingelen!

Sword Art Online Last Recollection komt op 6 oktober 2023 uit voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com