Sword Art Online Alicization Lycoris nu beschikbaar op Nintendo Switch

Bandai Namco Europe heeft vandaag de Nintendo Switch-versie voor Sword Art Online Alicization Lycoris uitgebracht. Na een succesvolle release op Xbox One, PlayStation 4 en pc in 2019, nodigt de wijde virtuele wereld van Sword Art Online spelers uit naar de “Underworld” in deze getrouwe adaptatie van de Sword Art Online Alicization-animeserie.

Spelers nemen Kirito opnieuw mee op avonturen uit de serie met intense gevechten en actievolle scènes met Eugeo, Alice, Administrator en nog veel meer fanfavoriete personages aan hun zijde. Onder toezicht van de bekende auteur Reki Kawahara werd ook een originele verhaallijn toegevoegd aan het verhaal van de manga canon. Spelers ontmoeten Medina, erfgename van de in ongenade gevallen familie Orthinanos, en willen haar naam zuiveren door een Integrity Knight te worden.

Sword Art Online Alicization Lycoris volgt de terugkerende thema’s van het JRPG-genre met een boeiend verhaal en complexe personages, terwijl het de middeleeuwse-fantasy wereld van de Alicization canon omarmt, waarbij spelers grote zwaarden hanteren, ridders ontmoeten en het opnemen tegen mythische wezens.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password