Sword Art Online: Alicization Lycoris aangekondigd voor PlayStation 4, Xbox One en pc

Bandai Namco kondigt Sword Art Online: Alicization Lycoris aan voor PlayStation 4, Xbox One en pc.  Sword Art Online: Alicization Lycoris is gebaseerd op het derde seizoen van de anime en is goedgekeurd door auteur Reki Kawahara. Sword Art Online Alicization Lycoris omarmt de middeleeuwse fantasiewereld waarbij spelers kunnen zwaardvechten, andere ridders tegen het lijf zullen lopen en oog-in-oog komen te staan met mythische wezens.

Dit nieuwe hoofdstuk vindt plaats in een mysterieuze virtuele wereld – The Underworld. Spelers nemen de rol aan van Kirito en ontmoeten ter plaatse diens vriend Eugeo. Samen trekken ze op avontuur om Alice te redden, hun jeugdvriendin die spoorloos verdween na het overtreden van de wet die geldt in The Underworld.

“Sword Art Online Alicization Lycoris zal nieuwe gameplay-ervaringen bieden om zowel nieuwkomers als fans van de vorige SAO-titels te bekoren” aldus Yosuke Futami, Producer bij BANDAI NAMCO Entertainment Inc. “Lycoris is een woord dat is geleend uit de botanische vocabulaire, de Lycoris Radiata. Het is een mooie bloem die symbool staat voor verlies, uiteen gaan, reünie en passie; iets wat perfect past bij het verhaal van de Alicization Arc!”

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password