Surrealistische Point And Click Narrative Avontuur Grunnd Lanceert Op Pc 26 Januari

Ontwikkelaar Olafs Osh van Sektahouse heeft vandaag aangekondigd dat zijn handgemaakte, volledig ingesproken avonturengame GRUNND op 26 januari op de PC komt via Steam en GOG.com. GRUNND is een unieke kijk op het point-and-click genre met op platformers geïnspireerde locaties, snel reizen en vertakkende meerkeuze gebeurtenissen die de speler tijdens zijn reis begint te ontdekken.

De wereld van GRUNND is een eerbetoon aan de werken van David Lynch en Franz Kafka, met een setting die de stijl van het spel besprenkelt met druppels Southern Gothic en Black Metal. In dit bizarre en boeiende avontuur bepaal jij hoe de dialoog gedurende het spel verloopt om het mysterie te ontrafelen. GRUNND draait niet alleen om de personages, maar ook om de introspectieve reis van de hoofdpersoon.
In GRUNND ontdek je dat je je tijdens de treinreis van je werk naar huis hebt verslapen; in paniek spring je op het volgende station uit en kom je terecht in Bytown, een schijnbaar gewoon stadje vlak voor zonsondergang. Je komt er al snel achter dat de laatste trein terug naar de beschaving net is vertrokken en je hebt geen andere keuze dan de omgeving te verkennen.

De mensen die je in Bytown tegenkomt zijn bizar, en hoewel sommigen in eerste instantie behulpzaam lijken, wordt al snel duidelijk dat velen hun eigen agenda hebben. Je beseft dat de dingen niet zijn wat ze lijken en je komt tot de conclusie dat je vanavond niet kunt gaan slapen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password