Surrealistische katachtige in MeowmeowLand komt uit op Nintendo Switch 28 april 2022

Catie in MeowmeowLand, het komische point-and-click avontuur gebaseerd op Alice in Wonderland van ARTillery en uitgever Blowfish Studios, gaat op donderdag 28 april 2022 op ontdekkingstocht in Nintendo Switch.

Duik in een mystiek konijnenhol in een handgetekende wereld vol fantasie, verwondering en bizarre, katachtige wezens. Volg een nieuwsgierig meisje genaamd Catie terwijl ze fantastische grenzen verkent met de begeleiding van een behendig wit katje.

Doe point-and-click hersenkrakers in het Oosterse Paviljoen en eigenaardige puzzels in de levendige paddenstoelenbossen. Speel met maffe, surrealistische personages zoals de gekke blauwe olifant, de uitgehongerde Pathetical Nibbler en vele andere eigenzinnige vrienden.

Neem de Kitty Express naar kleurrijke locaties in MeowmeowLand en ontdek verborgen aanwijzingen en maffe interacteerbare rariteiten. Speel vrij voordat je Catie veilig en wel in bed stopt na een magische droomachtige dag.

Catie in MeowmeowLand zal verkrijgbaar zijn voor €11,99 met ondersteuning voor Engels, Frans, Duits, Spaans, Russisch, Slowaaks, Japans en Chinees (vereenvoudigd en traditioneel) taalopties.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password