Stunlock Studios’ Vampier Survival Game V Rising komt naar Early Access op 17 mei

De Zweedse game-ontwikkelaar Stunlock Studios heeft vandaag aangekondigd dat V Rising, de aankomende open-wereld fantasy vampier survival game, zal lanceren op Steam Early Access op 17 mei na hun succesvolle lopende gesloten beta. Verken de gotische wereld van Vardoran in solo of co-op playthroughs deze lente, terwijl je nieuw ontwaakte vampiers bestuurt op jacht naar bloed, vechtend tegen bandieten, mythische wezens en de licht-zwaaiende Kerk van Luminantie in intense gevechten.
In V Rising moet je overleven als een nieuw ontwaakte vampier in een wereld die geregeerd wordt door mensen en opstaan om de volgende Dracula te worden. Voed je met bloed om nieuwe krachten te krijgen, schuil voor de brandende zon en doe mee aan realtime PvE- en PvP-gevechten in een duister fantasiewereldje. Verhoog je kasteel en nodig vrienden uit om mee te doen terwijl je een enorme open wereld verkent, dorpen plundert, met bandieten vecht en in de holen van bovennatuurlijke beesten duikt. Val kastelen van andere spelers aan, of word diplomaat in een spel van bloed, macht en verraad.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password