Streamer speelt Dark Souls-games uit zonder geraakt te worden

Streamer Happy Hob heeft het voor elkaar gekregen om alle Soulsborne-games uit te spelen zonder geraakt te worden door vijanden.

The Happy Hob nam zich voor om Demon’s Souls, alle Dark Souls-games en Bloodborne achter elkaar uit te spelen zonder ook maar één keer geraakt te worden. Mocht dit wel gebeuren, dan moest hij weer opnieuw beginnen met de eerste game, Demon’s Souls. Wel mocht hij health verliezen door opzettelijk te vallen.

Zoals verwacht ging dit niet zonder slag of stoot. Zo werd hij in februari geraakt door de Vanguard in Dark Souls. Onderstaande video toont de finale van zijn missie in Dark Souls 3, waarin hij de Lord of Cinder verslaat.

The Happy Hob speelde de games in aanloop naar Sekiro: Shadows Die Twice, FromSoftware’s laatste game. Die game is vanaf vandaag beschikbaar.

Dennis
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password