Stranger Things acteur Caleb McLaughlin komt naar Heroes Comic Con

Caleb McLaughlin verovert de wereld met zijn rol als Lucas Sinclair in de monsterhit Stranger Things. Als een van de vier hoofdrolspelers in de serie, steeg zijn bekendheid de laatste jaren naar ongekende hoogtes. Met niet meer dan 20 jaar op de teller, wordt deze jonge beroemdheid nu al geprezen als een multigetalenteerde acteur, zanger en danser.

Voor zijn grote doorbraak in de Netflix serie kon je Caleb al aan het werk zien op het prestigieuze Broadway. In 2012 stond hij er voor de eerste keer op het podium als Young Simba in de Lion King. Daarna speelde hij in de Off-Broadway show ‘Painted Rocks at Revolver Creek’, waarvoor hij lovende recensies in ontvangst mocht nemen voor zijn rol als Bokkie.

Tijdens zijn tienerjaren speelde Caleb de hoofdrol in de musical Jazzland in Lincoln Center, hij trad op met Broadway’s Next Generation in 54 Below en nam een album op met de titel Broadway’s Next Generation. Verder speelde hij mee in televisieprogramma’s zoals ABC Forever, CBS Unforgettable en CBS Blue Bloods met Tom Selleck in de hoofdrol.

Na zijn succes in Stranger Things sleepte Caleb enkele andere grote rollen in de wacht. Zo kan je hem zien als Cole in de Netflix westernfilm Concrete Cowboy met Edris Elba en als Darius in het Amerikaanse sportdrama High Flying bird.

Caleb McLaughlin zal te gast zijn op Heroes Comic Con, op zaterdag 24 en zondag 25 september 2022 in Brussels Expo. Hij zal er beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningensessies, selfies en Q&A shows. Tickets & info: heroescomiccon.be/nl.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password