Stop de Grote Corruptie in VR Co-Op Game ‘EVERSLAUGHT Invasion,’ nu beschikbaar voor Meta Quest 2

Vandaag lanceerden Fast Travel Games en ontwikkelaar MobX Games EVERSLAUGHT Invasion, de co-op VR actiegame, voor Meta Quest 2. Vorm een team met een vriend en speel als een van de drie verschillende klassen om een aanval van vijanden te verslaan in deze duistere fantasietitel. Koop EVERSLAUGHT Invasion nu in de Meta Quest Store.

In EVERSLAUGHT Invasion moeten spelers hordes vijanden verslaan om het dreigende onheil dat bekend staat als de Grote Corruptie te bestrijden. Kies tussen een Warrior, Rogue of Vanguard en gebruik de unieke toolset van elke klasse – waaronder de veelzijdige hookshot – om de vijand op afstand te houden. Verken de kaart om essentiële middelen en buit te verzamelen om je overlevingskansen te vergroten, en maak gebruik van het diepgaande progressiesysteem van de game om vaardigheden en wapens te upgraden.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com