Stitchy in ‘Tooki Trouble’ komt binnenkort naar de Nintendo Switch

Binnenkort komt er een charmante nieuwe side-scrolling platformer naar de Nintendo Switch. Ren, spring, glij, sla en zweef om je gestolen mais terug te vinden als Stitchy, een atletische vogelverschrikker.

Red je mais en versla de lastige stelende Tooki. Als Stitchy, een toegewijde vogelverschrikker, ben je op een missie om elk gestolen stuk mais terug te krijgen en je velden terug te winnen van de kwaadaardige houten tooki.

De opvallende kunststijl zit boordevol kleur en karakter en brengt de gevarieerde werelden tot leven waar Stitchy doorheen zal reizen. Berijd mijnnkarren, ontwijk stevige houten piranha’s, duik in een tooki-fabriek, neem deel aan enorme baasgevechten en nog veel meer!

Stitchy features: 

  • sprookjesachtige arcade stijl voor alle leeftijden
  • 3 werelden, elk met 9 levels, een boss battle en een geheim level
  • geïnspireerd op classics zoals Donkey Kong en Crash Bandicoot.

Bekijk de nieuwe aankondigingstrailer hier: https://youtu.be/ZrW_9MvqhgY

 

Kevin
Kevin heeft de gamewereld pas verkend toen hij dit via weekend- en vakantiewerk zelf kon bekostigen. Hierdoor heeft hij enkele generaties gemist maar dit compenseert hij graag door regelmatig zowel zijn collectie retro als current gen games aan te sluiten. Kevin heeft energie met bakken op reserve staan! De enige gekende methode om hem langer dan 13,42 minuten stil te laten zitten is door hypnose op basis van vlotte gameplay, meeslepende soundtracks, betoverende storylines en een dosis flatterende graphics.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password