Stemactrice bevestigt vervolg op Horizon Zero Dawn

Hoewel er officieel nog niets bevestigd is omtrent een nieuwe Horizon Zero Dawn game, lijkt een vervolg logisch gezien het succes van de eerste game. Nu heeft een stemactrice de komst van een sequel per ongeluk ook bevestigd.

De stemactrice in kwestie is Janina Gavankar, die de rol van Ashly Burch speelde in de The Frozen Wilds DLC van Horizon Zero Dawn. Ze werd bedankt door een cosplayster, die dankzij Gavankar was begonnen met het spelen van Horizon Zero Dawn. Daarop vertelde Gavangar over de sesuel. “Wacht tot je de sequel ziet,” zei ze, gevolgd door “You’re gonna die – I know some secrets – you’re gonna die.”

Hoe we haar uitspraken precies moeten interpreteren, laten we in het midden, maar het is dus wel vrij duidelijk dat er aan een vervolg gewerkt wordt, wat zoals gezged op zich logisch is.

 

Dennis
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password