Steel iemands paard vanuit huis! Rustler komt dit jaar naar PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S en Switch

Modus Games kondigde aan dat het paardenstelende, middeleeuwse waanzin opwekkende Rustler, nu in vroegtijdige toegang op Steam, dit jaar zal uitkomen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch voor £ 24,99/€ 29,99.

Het nieuws van vandaag ging vergezeld van een gloednieuwe gameplay trailer die de absoluut wilde rit toont waaraan je zult beginnen. Bekijk de video die een blik werpt op je kans om letterlijk iedereen die je kent te verraden, een man te betalen om je te volgen als menselijke stereo en in het algemeen een probleem te zijn.
In Rustler speel je de antiheld Guy, een rover die vastbesloten is om koste wat kost het Grote Toernooi te winnen om de hoofdprijs van de hand van de prinses, met de hulp van een metgezel die hem volgt. Moet je misschien een paard of twee stelen, of misschien hier en daar een moord plegen? Misschien. Je zult echter zeker voortdurend dingen opblazen terwijl je in slowmotion wegloopt.

Voltooi missies om het Grote Toernooi te winnen, terroriseer de stadsbewoners, schiet koeien de lucht in en veroorzaak absolute chaos als middeleeuwse schurk.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password