“Starter Guide Series” helpt beginners op weg in Final Fantasy XIV Online

Square Enix heeft een gloednieuwe “Starter Guide Series” uitgebracht voor de hooggeprezen MMORPG Final Fantasy XIV OnlineDeze serie video’s levert volop tips en tricks voor spelers die voor het eerst op avontuur gaan in het immer groeiende rijk van Eorzea, zodat ze al snel het beste uit hun avontuur kunnen halen. Of ze nu solo en op hun eigen tempo spelen of samen met andere spelers de wereld verkennen, deze online videoserie helpen beginnende spelers een flink eind op weg.

De serie volgt de reis van nieuwkomer Kaz en zijn mentor Mayra, die hem op weg helpt in Eorzea. Episode One: “The Adventure Begins” begeleid spelers bij hun allereerste stappen in Final Fantasy XIV Online Online, inclusief:

  • Een personage maken
  • De map gebruiken
  • Hoofdscenario-quests beginnenDe volledige Starter Guide-serie bestaat uit zeven video’s, die elk ingaan op verschillende aspecten van de ervaring voor nieuwkomers. De video’s leveren volop tips en tricks, van het maken van een personage en de basis-mechanics tot kerkers, eindbaasgevechten en meer. Hieronder een overzicht van de zeven afleveringen en hun content:

Series Introduction – Zie hoe de ervaren avonturier Mayra nieuwkomer Kaz introduceert in de wereld van Final Fantasy XIV.

  • Episode 1: The Adventure Begins – Kaz maakt zijn personage en zet zijn eerste stappen in Eorzea. Mayra geeft Kaz uitleg over de map en verschillende soorten quests zodat hij kan genieten van het hoofdverhaal zonder te verdwalen.
  • Episode 2: Meet Your FATE – Mayra geeft uitleg aan Kaz over de klasse-quests en hoe hij vanaf level 10 verschillende klasses kan ontgrendelen. Kaz stuit op zijn eerste FATE, een open wereld-confrontatie waaraan iedereen in zijn omgeving kan deelnemen.
  • Episode 3: Hall of the Novice – Kaz leert hoe hij zijn rommelige inventaris kan opruimen en ontdekt de Recommended Gear-feature. Mayra neemt Kaz mee naar de Hall of the Novice. Daar krijgt hij een spoedcursus over party-gevechten, en een nieuwe uitrusting.
  • Episode 4: Do Your Duty – Tijd voor Kaz om zijn nieuwe vaardigheden op de proef te stellen. Samen met Mayra vormt hij een klein team via de Duty Finder om zijn eerste kerker te voltooien. Kaz leert hoe kerkerbeloningen worden verdeeld via Need, Greed en Pass.
  • Episode 5: Trial by Fire – Kaz vormt zijn eigen team en waagt zich aan zijn eerste trial: een episch eindbaasgevecht. Dankzij zijn groeiende reputatie, wordt Kaz gerekruteerd door één van de drie Grand Companies van Eorzea. Op level 20 ontgrendelt hij zijn eigen chocobo-rijdier.
  • Episode 6: The End of the Beginning – Mayra herhaalt met Kaz nog eens alles wat hij heeft geleerd, en vertelt wat hem nog te wachten staat in de Free Trial… en daar voorbij!
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password