Start je reis naar het onbekende met de Xbox One X Metro Saga-bundel

Microsoft en Deep Silver maken bekend dat de Xbox One X Metro Saga-bundel nu beschikbaar is als pre-order. Deze epische bundel bevat een 1TB Xbox One X-console, een draadloze controller, een Xbox Game Pass-proefperiode van 1 maand, een Xbox Live Gold-proefperiode van 14 dagen en alle drie de Metro-games: Metro 2033 Redux, Metro: Last Light Redux en het komende Metro Exodus. Voor wie de serie nog niet kent, is dit de perfecte manier om in deze meeslepende franchise te duiken en van begin tot eind te beleven.

Pre-order de Xbox One X Metro Saga-bundel en overleef in een apocalyptische wereld met deze bundel die vanaf 15 februari 2019 beschikbaar is. Laat je meevoeren door de angstaanjagende sfeer in drie complete games. Je gezonde verstand en sluipvaardigheid zijn net zo belangrijk zijn als je wapens en al je keuzes hebben gevolgen. Begin met de volledige downloadversie van Metro 2033 Redux en beleef vervolgens de ontknoping van het verhaal in Metro: Last Light Redux en het gloednieuwe Metro Exodus. In deze game ontsnap je uit de vervallen metro van Moskou en onderneem je een spectaculaire reis door het post-apocalyptische Rusland. Overleef in een open wereld, verken een vijandige omgeving en vecht voor je leven in deze bekroonde serie.

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief als shopmanager bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password