Starfield nu wereldwijd beschikbaar

Starfield, het eerste nieuwe universum in meer dan 25 jaar van Bethesda Game Studios, de bekroonde makers van The Elder Scrolls V: Skyrim en Fallout 4, is nu wereldwijd beschikbaar op Xbox Series X|S en PC. In deze next gen RPG, die zich afspeelt tussen de sterren, creëer je elk personage dat je wilt en verken je met ongeëvenaarde vrijheid terwijl je aan een epische reis begint om het grootste mysterie van de mensheid te beantwoorden.
Daarnaast is de samenwerking van Bethesda Game Studios en componist Inon Zur aan de soundtrack van Starfield nu beschikbaar op Spotify, Apple Music, Amazon Music en andere streamingdiensten. Vanaf het moment dat het spel begint met het hoofdthema ‘Into The Starfield’, tot aan de slotnoten van ‘A Home in the Galaxy’, belichaamt Starfields soundtrack het idee van verkenning, mysterie en het wonder van de ruimte.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password