Starfield nu wereldwijd beschikbaar in Early Access

Starfield, het eerste nieuwe universum in meer dan 25 jaar van Bethesda Game Studios, de bekroonde makers van The Elder Scrolls V: Skyrim en Fallout 4, is nu wereldwijd beschikbaar in Early Access op Xbox Series X | S en PC. In deze nieuwe role-playing game, die zich afspeelt tussen de sterren, creëer je elk personage dat je maar wilt en verken je met ongekende vrijheid terwijl je begint aan een epische reis om het grootste mysterie van de mensheid te beantwoorden.
Starfield komt voor iedereen uit op 6 september op Xbox Series X | S en PC. Ook is de game vanaf die dag gelijk speelbaar met Game Pass. Spelers kunnen nu nog de Premium Edition pre-orderen zodat ze tot vijf dagen eerder toegang krijgen tot de game, afhankelijk van de aankoopdatum en onder voorbehoud van mogelijke uitval en tijdzoneverschillen.

Daarnaast is de soundtrack van Starfield, een samenwerking tussen Bethesda Game Studios en componist Inon Zur, vanaf vandaag te luisteren op Spotify, Apple Music, Amazon Music en andere streamingdiensten. Vanaf het moment dat de game begint met de titelsong, “Into The Starfield”, tot de slotnoten van “A Home in the Galaxy”, belichaamt de soundtrack van Starfield de notie van verkenning, mysterie en het wonder van de ruimte.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password