Star Wars: The Deckbuilding Game nu beschikbaar voor aankoop online en bij geselecteerde winkels

Vandaag hebben Asmodee en Fantasy Flight Games Star Wars: The Deckbuilding Game. Neem het op tegen de Rebel Alliance en het Galactic Empire in deze snelle strijd om het sterrenstelsel voor twee spelers. Met makkelijk te leren gameplay en iconische personages als Luke Skywalker en Darth Vader is dit spel een Star Wars showdown waar iedereen van kan genieten. Star Wars: The Deckbuilding Game is te koop bij de Asmodee winkel en geselecteerde retailers.

In Star Wars: The Deckbuilding Game, neemt één speler de rol van het Rijk aan en zijn tegenstander speelt als de Rebellen in een epische strijd om de overwinning. Naarmate het spel vordert, versterken de spelers de kracht van hun startdecks met personages, voertuigen en hoofdschepen. De spelers gebruiken hun verzamelde decks om elkaars bases aan te vallen. De eerste die drie vijandelijke bases vernietigt, wint het spel.

Star Wars: The Deckbuilding Game Belangrijkste kenmerken:

  • May the Fun Be With You: Star Wars: The Deckbuilding Game biedt plezier voor iedereen door de eenvoudige mechaniek en een duidelijke winconditie. Met meer dan 50 unieke kaarten zorgen de verschillende kaartcombinaties ervoor dat elk spel een nieuwe, spannende krachtmeting biedt.
  • Beheers de Melkweg: Spelers verbeteren hun deck door sterkere kaarten te kopen met de grondstoffen die ze elke beurt verzamelen. Met een Galaxy Deck in het midden van de tafel werken spelers snel om ervoor te zorgen dat ze de kaarten krijgen die ze willen voordat hun tegenstander ze vernietigt.
  • Iconische personages en voertuigen: Vecht voor het heelal met behulp van beroemde Star Wars voertuigen en personages, waaronder X-wings, Star Destroyers, Princess Leia en Boba Fett!
  • Beheers je strategie: Gebruik je grondstoffen om sterkere eenheden en hoofdschepen te kopen. Gebruik je aanval om de basis van je tegenstander te vernietigen of vijandelijke kaarten in de melkwegrij te verslaan en krachtige beloningen te verdienen.
  • Gebruik de Force: De Force kan het spel in het voordeel van een speler doen kantelen met het Balance of the Force-spoor. Verplaats de Force naar jouw kant van het Balance of the Force-spoor om krachtige vaardigheden vrij te spelen terwijl de Force met jou is.
  • Win de oorlog: Spelers moeten drie bases van hun tegenstander aanvallen en vernietigen om te winnen. Nadat je startbasis is vernietigd, heeft elke basis die je kiest een speciale vaardigheid, wat een extra laag strategie toevoegt. Kies uit 10 verschillende bases, zoals de schipvernietigende Death Star of het rekruteringscentrum Mon Cala.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password