Star Wars Jedi: Survivor releasedatum officieel aangekondigd, gameplaytrailer komt tevoorschijn

Het heelal is gevaarlijker dan ooit nu het volgende hoofdstuk in de saga van Cal Kestis begint. Respawn Entertainment, Electronic Arts en Lucasfilm Games hebben afgelopen nacht tijdens The Game Awards bekendgemaakt dat Star Wars Jedi: Survivor vanaf 17 maart 2023 verkrijgbaar is voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking werden de eerste gameplaybeelden getoond. Hierin is Cal Kestis (Cameron Monaghan) te zien als een sterkere en meer ervaren Jedi Knight en wordt een beeld geschetst van de bedreigingen die hem te wachten staan. Het veteranenteam van Respawn Entertainment ontwikkelt Star Wars Jedi: Survivor voor de nieuwste generatie consoles. Jedi-gevechten zitten boordevol actie en het volgende hoofdstuk in de saga van Cal Kestis levert de grootste verkenningstochten en cinematische gameplay in de serie tot dusver.

“Star Wars Jedi: Survivor borduurt in alle opzichten voort op de gameplay, het verhaal en de exploratie van Fallen Order”, aldus Stig Asmussen, Game Director bij Respawn. “Dynamische gevechten geven spelers het gevoel een echte Jedi Knight te zijn, met nieuwe vechtstijlen voor lightsabers en Force-vaardigheden die extra lagen van strategie toevoegen aan elke confrontatie met de vijand. Ook zijn de werelden gevuld met uitdagingen die overwonnen moeten worden om de mysteries binnenin te ontrafelen.“

Star Wars Jedi: Survivor begint vijf jaar na de gebeurtenissen van Star Wars Jedi: Fallen Order™. Cal moet de Empire, dat hem constant achtervolgt, een stap voorblijven terwijl hij zich blijft ontwikkelen als Jedi. Met de trouwe metgezel BD-1 aan zijn zijde bundelt Cal zijn krachten met een reeks nieuwe en oude bondgenoten die hem helpen met zijn zoektocht, waaronder de huurling Bode Akuna (Noshir Dalal) en het voormalige bemanningslid Cere Junda (Debra Wilson). Met nieuwe manieren om te verplaatsen, waaronder een grappling hook om te werpen en wezens om te temmen en berijden, kan Cal zich op vele manieren navigeren door de gevaren die hij tegenkomt. Hierbij verkent hij zowel bekende als nieuwe werelden in het sterrenstelsel.

Ook introduceert Star Wars Jedi: Survivor tal van nieuwe en innovatieve vechtstijlen, waaronder Dual Lightsabers voor bliksemsnelle gameplay en Crossguard die een langzamere maar zware gevechtsoptie biedt. Van Stormtroopers en Imperial Sentry Droids tot krachtige wezens die zijn gehuld in mysterie, spelers moeten tot het uiterste gaan om de bedreigingen die Cal in de weg staan te verslaan.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password