Star Strikers: Galactic Soccer – arcade fun op PC!

Galactic Soccer, een met de hand getekend 2D-voetbal dat zich afspeelt in de ruimte, brengt couch & online arcade fun naar PC! Neem het op tegen teams uit het hele universum in een toernooi om het lot van de aarde te beslissen. Dit snelle spel voor 1-2 spelers komt naar Steam in 2023. Ontwikkeld door Goat Gamez en Lunic Games, uitgegeven door Movie Games.

Leid je team in een toernooi waar de prijs de toekomst van je eigen planeet is! 8 beste spelers van 8 verschillende werelden. Elk met verschillende krachten. Elk met hun eigen team van robo-spelers. Welke wordt jij?

Leid een team als een opwindende techno-cat. Neem het op tegen de warmbloedige Vikingen van een ijsplaneet. Vorm een team met de machtige weekdieren van de ruimteoceaan. Of speel verdedigend met een keeper met vier handen. Vind de beste aanvoerder voor jouw tactiek!

Ontdek de sterkrachten en geniet van het ongelooflijke spektakel dat daaruit voortvloeit. Leer hoe je ze in je voordeel kunt gebruiken, en domineer het veld. Elk personage is beschikbaar in twee versies: Light en Dark. Elk komt met verschillende Star Powers en leidt tot een ander einde.

Neem het in het galactische toernooi op tegen de A.I. of nodig een vriend uit! Speel multiplayer lokaal of online in spannende 1vs1-wedstrijden. Check de Randomizer Mode voor extra modifiers die je ervaring zullen verrijken.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password