Stanley Parable ontmoet Dark Souls op 19 oktober als The Last Hero Of Nostalgaia op Xbox en PC verschijnt.

Coatsink en Over The Moon kondigen met genoegen aan dat hun satirische Souls-achtige, The Last Hero of Nostalgaia, op 19 oktober naar de Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 & PC komt.

The Last Hero of Nostalgaia speelt zich af in een wereld die de nostalgie van videogames viert en mengt de complexe systemen en duistere esthetiek van zijn Souls-achtige inspiratiebronnen met een boosaardig verhaal, verteld door een cynische verteller die je pogingen om de wereld te redden van een plaag van pixelvorming bij elke beurt bespot. The Last Hero of Nostalgaia biedt harde maar eerlijke gevechten, boeiende verhaalmechanismen met een rijke historie en zelfs een online coöp-modus. Het put uit het beste van de games die de inspiratiebron vormden en geeft een humoristische en innovatieve draai aan het genre.

Nostalgaia is de wereld van de videogames, en die stort achteruit in een mysterieuze pixelatie. Alles vervaagt tot niets: zelfs de herinneringen aan onze trotse, gekoesterde videogames gaan verloren. Nu onze trouw zo goed als verdwenen is, op de rand van uitsterven, ontstaat er hoop om terug te vechten.

Als de meest afzichtelijke gepixelde held die ooit in Nostalgaia is voortgekomen, moet je vechten tegen een leger van hersenloze inwoners die de degenererende wereld bevolken, terwijl je de beledigingen en verwensingen opvangt van een verteller die je bestaan veracht.
 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password